U bent hier:

Den Haag

Heropening Tesselschade winkel Noordeinde 92 verwacht in het najaar 2022.

Nieuwsflits van augustus die we gedeeld hebben met alle leden in de regio Den Haag

Op 1 juli 2022 is een nieuw bestuur aangetreden voor de Tesselschade regio Den Haag. Het nieuwe bestuur heeft als prioriteit de heropening van de winkel op het Noordeinde in Den Haag. Samen met een gepassioneerde groep handwerksters hopen zij de unieke producten waar Tesselschade bekend om is weer aan een breed publiek te kunnen aanbieden. Ook willen zij nieuwe handwerksters benaderen en het plezier voor techniek en vakmanschap blijven uitdragen. Het is de bedoeling dat de winkel in de opstartperiode door vrijwilligsters bemand zal worden, en wij vragen dan ook ieder die de vereniging een warm hart toedraagt om in uw omgeving eens na te gaan of er enthousiastelingen zijn die ons daar kunnen bijstaan. Ook voor diverse hand- en spandiensten zijn wij op zoek naar vrouwen die hier en daar een uurtje kunnen helpen.

Het nieuwe bestuur werkt nauw samen met het Tesselschade Studiefonds. Het afgelopen jaar heeft onze afdeling 14 studentes kunnen ondersteunen en wij hopen dat dit aantal in de komende tijd zal worden uitgebreid. Om jonge vrouwen op weg te helpen naar economische zelfstandigheid zien wij als een groot voorrecht.

Natuurlijk heeft het Zegers Veeckensfonds ook onze aandacht. Dit fonds om (oud)handwerksters financieel te ondersteunen als dat nodig is, heeft in het verleden haar belang vaak bewezen en wederom vinden wij dit een voorrecht.

Het naaste toekomst zien wij vol optimisme tegemoet en wij zullen U met plezier op de hoogte houden over de gang van zaken.

Noordeinde 92 
2514 GM 's-Gravenhage
Telefoon: 070-346 32 11 (tijdelijk niet bereikbaar)

denhaag@tesselschade.nl

 

    
  ​​​​​  

alt