U bent hier:

Workshop Kerstkransen Den Haag

Zaterdag 9 december 2023, kunt u zich opgeven voor een workshop Kerstkransen maken.

Valerie Blussé, geeft al jaren workshop voor bloem decoraties. Op het Noordeinde 92 te Den Haag heeft  de afdeling Tesselschade Den Haag een mooie tuinkamer en een tuin tot aan de paleistuinen in hartje centrum.

De kosten voor het maken van een decoratie Kerstkrans  zijn €40,- per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers.Dit bedrag graag contant met Valerie afrekenen. Er zijn twee mogelijkheden om deze workshops te volgen;

  • Ochtend; van 10.00 uur- 12.00 uur.
  • Middag;   van 14.00 uur - 16.00 uur.

Er is maar voor maximaal 12 dames plek per dag deel, graag opgeven via de knop inschrijven en kiezen voor de ochtend of middag workshop . U moet ook uw gegevens invullen. Daarna ontvangt u een bevestiging via de email. Een eigen snoeischaar meenemen is ook heel fijn.

Natuurlijk kunt u een vriendin meenemen en hoeft u geen lid te zijn van Tesselschade. Onze winkel is van 12.00 uur tot 17.00 uur open, deze kunt u gewoon vrijblijvend bezoeken.

Tot en met 6 december kunt u zich opgeven, afzeggen is dan ook niet meer mogenlijk. Valerie moet ook haar inkopen doen om van deze workshop een succes te maken.

Tot zaterdag 9 december 2023!