U bent hier:

Karin Bloemen en de Jubileumsjaal

05/01/2022

Ter gelegenheid van het 150 jarig bestaan van Tesselschade ontving Karin Bloemen als eerste de officiële Tesselschade Jubileum Sjaal.
Naast een fantastische artieste is Karin Bloemen ook een fanatiek haakster. Een voorbeeld van een sterke en creatieve vrouw.

Brei de Tesselschade Sjaal en steun vrouwen met een economische achterstand.Een sjaal staat voor verbinding, voor warmte, voor gezelligheid en steun. Een sjaal kan je voor jezelf maken: je staat op eigen benen; of voor iemand anders als teken van toewijding en steun.

In samenwerking met Pera & Pasha is een speciaal Tesselschade wol pakket samengesteld en een exclusief brei- en haakpatroon ontworpen. Door dit unieke wolpakket te kopen en vervolgens de Tesselschade sjaal te breien, of te haken, helpt u vrouwen met een economische achterstand. De opbrengst gaat naar Tesselschade. Het wolpakket is te koop voor €24,95 excl. verzendkosten.

Kunt u niet breien of haken, of heeft u geen tijd, dan is er altijd de mogelijkheid om een unieke lustrumsjaal te kopen, gebreid door een van de vele Tesselschade vrijwilligers. De kant en klare sjaal is te koop voor €39,95 excl verzendkosten.

Sjaal direct bestellen

                                                                                              ♦