U bent hier:

Friesland

Een videoverslag van onze najaarsverkoop!

In de aanloop naar onze najaarsverkoop werd er contact met ons gezocht door Lea en Diny van de website "Timzalot, het huis van handwerken"

Op deze site gaan deze twee welbespraakte dames met elkaar in gesprek over eigenlijk van alles, maar handwerken is de aanleiding.

Met hun website willen de dames handwerken stimuleren, mensen technieken aanleren en vooral ervoor zorgen dat mensen weer (samen) gaan handwerken.

Ze kiezen voor de frisse benadering van een VLOG: Filmpjes op hun eigen Video youtube.

Omdat een van de dames recent lid geworden is van Tesselschade Friesland, kreeg zij een uitnodiging voor onze najaarverkoop. Aanleiding om ons te vragen of ze mochten komen filmen en met ons in gesprek mochten over de vereniging, de doelstelling en vooral te kijken naar de producten op de verkoop.
 

Tesselschade Friesland is vooral gespecialiseerd in prachtig borduurwerk. Daarnaast verkopen wij baby- en kinderkleding, speelgoed,handdoeken, keramiek, tuinartikelen, diverse kleine cadeauartikelen en wenskaarten.

Secretariaat Tesselschade Friesland
Juffer Frederikestraat 18a 9074 BS Hallum
friesland@tesselschade.nl

Verkoop op afspraak:
Als u buiten de verkopen om iets wilt aanschaffen, kunt u ons een mail sturen met uw telefoonnummer.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

    
    
    

 

Wie komt ons team versterken?

Binnen afzienbare tijd nemen twee van de vier bestuursleden afscheid. We hebben sinds kort een enthousiaste teamgenoot erbij, maar dat is niet genoeg om alle activiteiten uit te voeren. Wij zijn op zoek naar nieuwe, liefst jongere bestuursleden die ons doel een warm hart toedragen en Tesselschade Friesland met jong elan willen voortzetten.

Kent u iemand, laat het ons dan a.u.b. weten.

Wie komt ons team versterken?

Wijziging lidmaatschapsgegevens

Wijziging van uw lidmaatschapsgegevens en/of e-mailadres kunt u doorgeven via de website of met een e-mail aan friesland@tesselschade.nl.

 

HELP ONS! WERF EEN LID OF DONATEUR
De minimale jaarlijkse bijdrage is € 15,00.
Wist u dat giften aan Tesselschade aftrekbaar zijn bij de belastingen omdat wij een ANBI-vereniging zijn?
Hierover vindt u meer informatie op deze website.